سبد خرید ادامه خرید “بررسی اثر صمغ دکسترین به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات کیفی سُس مایونز” به سبد خرید شما اضافه شد. حذف آیتم تصویر بند انگشتی محصول قیمت تعداد جمع جزء × بررسی اثر صمغ دکسترین به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات کیفی سُس مایونز 23,000 تومان بررسی اثر صمغ دکسترین به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات کیفی سُس مایونز عدد 23,000 تومان کدتخفیف: اعمال کدتخفیف بروزرسانی سبد خرید جمع کل سبد خرید جمع جزء 23,000 تومان مالیات بر ارزش افزوده 2,070 تومان مجموع 25,070 تومان ادامه جهت تسویه حساب