%31تخفیف
بررسي اثر فرآوردهها ي کفير موجود در بازار ايران بر روي عوامل بيماريزاي روده اي
تعداد 55صفحه در فایل word
کارشناسي ارشدرشته ي بيوتکنولوژي ميکروبي
بررسي اثر فرآوردهها ي کفير موجود در بازار ايران بر روي عوامل بيماريزاي روده اي
چکيده
پروبيوتيکها مواد غذايي حاوي ميکروارگانيسمها ي زنده و مفيد براي بدن هستند.به عبارت ديگر يک پروبيوتيک ميکروارگانيسم زنده خوراکي است که تأثيرمثبتي بر سلولها ي بدن ميزبان دارد وباعث بهبود و افزايش تعادل ميکروبي بدن مصرف کننده ميشود.پروبيوتيکها اغلب در توليد فرآوردهها ي تخميري لبني به کار ميروند.
کفير يک پروبيوتيک طبيعي است.توجه به ترکيب ميکروبي و شيميايي کفير گوياي اين مطلب است که کفير يک پروبيوتيک پيچيده حاوي تعداد زيادي باکتري و مخمر است که ويژگيها ي منحصر به فردي به اين محصول در ميان ساير پروبيوتيک ميدهد.کفير حاوي ويتامينها، مواد معدني،اسيد آمينهها ي ضروري وپروتئينها يي است که براحتي قابل هضم هستند.مزاياي مصرف کفير در رژيم غذايي بسيار زياد است از آن جمله ميتوان به بازدارندگي عليه برخي بيماريها وناهنجاريها اشاره کرد.
در کشور ما نيز طي سالها ي اخير رويکرد مثبتي به مصرف نوشيدني کفير ايجاد شده است.هدف از انجام اين تحقيق بررسي و سنجش ميزان حساسيت برخي باکتريها ي بيماريزاي روده اي مانند Escherichia coliO157 ,Listeriamonocytogenes ,Vibrio.cholerae ,salmonella.typhi, Shigella sonei ,Helicobacter.pylori نسبت به فر آوردهها ي کفير موجود در بازار ايران است.با استفاده از روش متداول پورپليت نمونهها مورد بررسي قرار گرفتند ونمودار مدت زمان مرگ براي هر باکتري رسم شد.هردو محصول کفير قادرند سطح باکتريهاي زنده را کاهش دهند.ميتوان نتيجه گرفت که مصرف نوشيدني کفير ميتواند در جلوگيري از برخي ناهنجاريها موثر باشد.
کلمات کليدي: پروبيوتيک، کفير، حساسيت، عوامل بيماري زاي روده اي
دسته: زیست شناسی, علوم تجربی
برچسب: حساسيت, عوامل بيماري زاي روده اي, کفير, کلمات کليدي: پروبيوتيک
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “بررسي اثر فرآوردهها ي کفير موجود در بازار ايران بر روي عوامل بيماريزاي روده اي” لغو پاسخ
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.