فهرست مطالب
عنوان صفحه |
چکیده فارسی……………………………………………………………………………………………………………….1
فصل اول : کلیات تحقیق صفحه |
1 – 1 مقدمه ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..3
1 – 2 بیان مسأله و ضرورت تحقیق ………………………………………………………………………………………………………………. 5
1 – 3 سوألات تحقیق ……………………………………………………………………………………………………………………………………. 7
1 – 4 اهداف تحقیق ……………………………………………………………………………………………………………………………………… 8
1 – 5 فرضیه های تحقیق ………………………………………………………………………………………………………………………………. 9
1 – 6 مفاهیم و واژه های تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………….10
1-6-1 پروبیوتیک ……………………………………………………………………………………………………………………………….10
1-6-2 ایمنی همورال…………………………………………………………………………………………………………………………..10
-
7 تنگناها و محدودیت های تحقیق ………………………………………………………………………………………………………….10
فصل دوم : پیشینه تحقیق صفحه |
2-1 پیشینه تحقیق …………………………………………………………………………………………………………………………………………….12
2-2 اصول نظری تحقیق ……………………………………………………………………………………………………………………………….. 14
2-2-1 تعریف پروبیوتیک ………………………………………………………………………………………………………………………………14
2-2-2 دسته بندی پروبیوتیک ها ………………………………………………………………………………………………………………….15
2-2-3 انتخاب میکروارگانیسم ها به منظور تولید پروبیوتیک ……………………………………………………………………..16
2-2-4 خصوصیات پروبیوتیک ها…………………………………………………………………………………………………………………..18
2-2-5 اثرات متقابل پروبیوتیک با فلور میزبان …………………………………………………………………………………………… 18
2-2-5-1 پروبیوتیک ها به عنوان منابع غذایی برای میزبان ……………………………………………………………….18
2-2-5-2 مقاومت در برابر استقرار عوامل بیماری زا ………………………………………………………………………….19
2-2-6 مزایای استفاده از پروبیوتیک ها…………………………………………………………………………………………………………..19
2-2-6 -1 بهبود رشد ……………………………………………………………………………………………………………………………19
2-2-6-2 بهبود بکارگیری غذا…………………………………………………………………………………………………………….19
2-2-6-3 بهبود وضعیت سلامتی ……………………………………………………………………………………………………….20
2-2-7 تاٴثیر پروبیوتیک ها بر مورفولوژی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش ……………………………………… 21
2-2-8 تأثیر پروبیوتیک ها بر سیستم ایمنی طیور …………………………………………………………………………………………24
2-2-9 سیستم ایمنی طیور…………………………………………………………………………………………………………………………….24
2-2-9-1 ایمنی ذاتی……………………………………………………………………………………………………………………………25
2-2-9-2 ایمنی اکتسابی…………………………………………………………………………………………………………………….. 28
2-2-10 مکانیسم اثر تقویتی پروبیوتیک ها بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی ………………………………………29
2-2-11 دوز و زمان مناسب مصرف پروبیوتیک ها…………………………………………………………………………………….31
2-2-12 پروبیوتیک های تجاری متداول……………………………………………………………………………………………………..32
2-2- 12–1 پروبیوتیک پری مالاک…………………………………………………………………………………………………………32
فصل سوم : مواد و روشها صفحه |
3-1 جمعیت مورد مطالعه………………………………………………………………………………………………………………35
3-2 روش انجام آزمایش……………………………………………………………………………………………………………….35
3-3 ترکیبات خوراک استفاده شده …………………………………………………………………………………………………36
3-4 برنامه واکسیناسیون اعمال شده در طول دوره…………………………………………………………………………….37
3-5 روش نمونه گیری و تهیه سرم ……………………………………………………………………………………………….38
3-6 آزمایش های سرولوژی رایج در طیور ……………………………………………………………………………………. 39
3-6-1 آزمایش HI …………………………………………………………………………………………………………………………………..39
3-6-1-1 مراحل انجام آزمایشHI ……………………………………………………………………………….40
3-6-2 تست ELISA ………………………………………………………………………………………………………………………………..42
3-6-2-1 مراحل انجام آزمایش ELISA …………………………………………………………………………43
3-7 طرح آماری مورد استفاده ………………………………………………………………………………………. 45
فصل چهارم : نتایج صفحه |
4-1 نتایج ……………………………………………………………………………………………………………………47
4-1-1 عیار سنجی تیتر آنتی بادی در 1 روزگی ………………………………………………………………………47
4-1-2 عیار سنجی تیتر آنتی بادی در 7 روزگی ………………………………………………………………………48
4-1-3 نمودار تیتر آنتی بادی گامبرو درهفت روزگی ……………………………………………………………………………………..50
4-1-4 عیار سنجی تیتر آنتی بادی در 29 روزگی …………………………………………………………………….51
فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری و پیشنهادات صفحه |
5 – 1 تجزیه و تحلیل نتایج تحقیق ……………………………………………………………………………………………… 53
5 – 2 بحث و نتیجه گیری ………………………………………………………………………………………………………………56
5 – 3 پیشنهادهای برگرفته از یافته های پژوهش ………………………………………………………………………………..59
عنوان: صفحه |
فهرست منابع فارسی ……………………………………………………………………………………………………………………….60
فهرست منابع انگلیسی ……………………………………………………………………………………………………………………..60
چکیده انگلیسی ………………………………………………………………………………………………………………………………69
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
فهرست جداول
عنوان صفحه |
………………………………………………………………………………………………………………………………………
فصل دوم : صفحه |
2-1 میکروارگانیسم های مصرفی در ساخت فرآورده های پروبیوتیکی ……………………………………………17
فصل سوم : صفحه |
3-1 روش استفاده از پروبیوتیک در این تحقیق…………………………………………………………………………35
3-2 ترکیبات خوراک مصرفی در طول دوره پرورش…………………………………………………………………………………………36
3-3 نوع و روش واکسن مصرفی …………………………………………………………………………………………37
فصل چهارم : صفحه |
4-1-1 تیتراسیون آنتی بادی در 1 روزگی ……………………………………………………………………………….47
4-1-2 تیتراسیون آنتی بادی در 7 روزگی ……………………………………………………………………………….49
4-1-3 نمودار نتایج حاصل از الایزای گامبرو در7روزگی …………………………………………………………………………………50
4-1-4 تیتراسیون آنتی بادی در 29 روزگی ……………………………………………………………………………..51
………………………………………………………………………………………………………………………………………
فهرست شکل ها
عنوان صفحه |
………………………………………………………………………………………………………………………………………
فصل سوم صفحه |