فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده………………………………………………………………………………………………………………………………………….1
فصل اول:کلیات پژوهش
-
مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………..3
-
اهداف…………………………………………………………………………………………………………………………4
-
اسطوخودوس……………………………………………………………………………………………………………….5
1-3-1گیاه شناسی………………………………………………………………………………………………………………….5
1-3-2پراکندگی جغرافیایی……………………………………………………………………………………………………..5
1-3-3 مصارف و کاربرد ها……………………………………………………………………………………………………..5
-
آبیاری………………………………………………………………………………………………………………………….5
1-4-1روشهای آبیاری……………………………………………………………………………………………………………5
1-4-2آبیاری قطرهای…………………………………………………………………………………………………………….6
1-4-3 اجزای تشکیل دهنده سیستم…………………………………………………………………………………………..7
1-4-4 قطره چکان ها……………………………………………………………………………………………………………..7
1-4-5مزیت های آبیازی قطره ای……………………………………………………………………………………………7
1-4-6 محدودیتهای آبیاری قطره ای……………………………………………………………………………………….10
1-5 طبقه بندی و تقسیمات منطقه ای آب…………………………………………………………………………….11
-
طبقه بندی آبها از نظر مصارف کشاورزی……………………………………………………………………….11
-
کیفیت آب………………………………………………………………………………………………………………….12
-
مواد معلق…………………………………………………………………………………………………………………..12
-
شوری……………………………………………………………………………………………………………………….13
-
اسیدیته………………………………………………………………………………………………………………………13
-
کاتیون ها……………………………………………………………………………………………………………………13
-
آنیون ها……………………………………………………………………………………………………………………..14
-
نسبت جذب سدیم((SAR………………………………………………………………………………………….15
-