%34تخفیف
بررسی عوامل موثربرمصرف انرژی درمرغداری های گوشتی استان سمنان
تعداد86 صفحه در فایل word
گروه علوم دامی
کارشناسی ارشد
رشته مهندسی کشاورزی- گرایش پرورش ومدیریت تولیدات طیور
بررسیعواملموثربرمصرف انرژی درمرغداری های گوشتی استان سمنان
چکیده
هدف کلی این تحقیق هدف كلي تحقيق حاضر بررسی عوامل موثر بر مصرف انرژی در مرغداری های گوشتی استان سمنانبود. این تحقیق به لحاظ هدف کاربردی و از نظر گرد آوری داده ها جزء از نوع تحقیقات علّی – همبستگی است و از میان پژوهشهای توصیفی از روش پیمایشی میباشد. جامعة آماري تحقيق شامل کلیه مدیران مرغداریهای گوشتی استان سمنان بود(151N=). با توجه به کم بودن حجم جامعه آماری در این تحقیق از روش سرشماری استفاده شد و کل جامعه آماری به عنوان نمونه تحقیق انتخاب شدند.
برای تعیین رواییظاهريومحتواییپرسشنامهتدوینشده،از نظر کارشناساندر یک پانل تخصصیاستفاده شد و پایایی ابزار پژوهش با استفاده از ضریب اطمینان آلفای کرونباخ(93درصد) تأیيد گرديد، در این تحقیق از پرسشنامه برای گردآوری اطلاعات استفاده شد. به منظور دستيابي به اهداف تحقيق و سؤالات از آمار توصيفي فراوانی، میانگین،واریانس،انحرافمعیار و آمار استنباطي آزمون ضرایب همبستگی و تحلیل رگرسیون چندگانه استفاده شد. بر اساس یافته های موجود بین عوامل فنی، اقتصادی، سیاستی و آموزشی با بهینهسازیمصرفسوختدرمرغداریهادر سطح یک درصد رابطه معنی داری بدست آمد. بین بهینه سازی مصرف سوخت با سایر متغیرها رابطه معنی داری بدست نیامد. متغيرهاي عوامل سیاستی، عوامل اقتصادی و عوامل آموزشیبه ترتيب به عنوان مهمترين متغيرهايي بودند كه بيشترين سهم را در ميزان تغييرات متغير وابسته (بهینه سازی مصرف سوخت) داشتند و اين متغيرهاي پيشبين3/59درصد از ميزان نوسانات متغير وابسته را تعیین کردند و بقيه مرتبط به ساير عوامل بود.
واژگان کلیدی:بهینه سازی، مرغداری، مصرف سوخت.
دسته: فنی و مهندسی, کشاورزی و منابع طبیعی
برچسب: مرغداری., مصرف سوخت., واژگان کلیدی:بهینه سازی