فهرست مطالب
شماره صفحه |
عنوان |
بخش |
6 |
فهرست مطالب |
|
666 |
فهرست جدولها |
|
666 |
فهرست شكلها |
|
1 |
مقدمه و كليات |
فصل 1 |
2 |
مقدمه |
1-1 |
7 |
اهداف |
1-1-1 |
7 |
فرضيه ها/پيش فرض ها |
1-1-2 |
7 |
كليات |
1-2 |
10 |
مروري بر منابع |
فصل 2 |
11 |
مروري برمطالعات انجام شده در داخل ايران |
2-1 |
12 |
مروري برمطالعات انجام شده در خارج از ايران |
2-2 |
16 |
مواد و روشها |
فصل 3 |
17 |
نمونه برداري |
3-1 |
17 |
جدا سازي و خالص سازي |
3-2 |
17 |
شرايط کشت |
3-3 |
17 |
استريل کردن |
3-3-1 |
18 |
تنظيم نور |
3-3-2 |
18 |
تنظيم دما |
3-3-3 |
18 |
تهيه محيط كشت |
3-3-4 |
20 |
كشت |
3-3-5 |
20 |
نمونه برداري و شمارش |
3-4 |
21 |
روش تعيين OD |
3-5 |
21 |
تعيين وزن خشك |
3-6 |
22 |
اندازه گيري كلروفيل a |
3-7 |
22 |
اندازه گيري بتاكاروتن |
3-8 |
23 |
تعيين ميزان پروتئين كل |
3-9 |
23 |
آماده سازي معرف برادفورد |
3-9-1 |
23 |
استخراج پروتئين |
3-9-2 |
24 |
تعيين ميزان و پروفيل اسيدهاي چرب با روش گاز كروماتوگرافي: |
3-10 |
24 |
روش آماده كردن نمونهها براي آناليز و محاسبه اسيدهاي چرب نمونهها |
3-10-1 |
25 |
اساس کروماتوگرافی گازی برای آناليز اسيدهای چرب |
3-10-2 |
27 |
روش تجزيه و تحليل دادهها |
3-11 |
28 |
نتايج |
فصل 4 |
29 |
تأثير شدت و دوره روشنايي/تاريكي بر ميزان رشد |
4-1 |
29 |
روند تغييرات رشد با شمارش سلولي (Cell ml-1) |
4-1-1 |
33 |
ميزان (OD) در تيمارهاي نوري |
4-1-2 |
33 |
ميزان زيتوده (گرم در ليتر، g l-1) در تيمارهاي نوري |
4-1-3 |
34 |
ميزان كلروفيل a (g ml-1µ) در شدت و دورههاي نوري |
4-2 |
37 |
ميزان β كاروتن (g ml-1µ) در شدت و دورههاي نوري |
4-3 |
39 |
تأثير شدت و دوره نوري بر ميزان پروتئين (درصد) و اسيدهاي چرب (درصد) |
4-4 |
39 |
تأثير بر پروتئين |
4-4-1 |
42 |
اسيدهاي چرب |
4-4-2 |
45 |
بحث و نتيجه گيري |
فصل 5 |
46 |
تاثير شدت و دورههاي نوري بر رشد C. vulgaris |
5-1 |
48 |
تاثير شدت و دورههاي نوري بر بيوماس C. vulgaris |
5-2 |
49 |
تاثير شدت و دورههاي نوري بر كلروفيل aو بتاكاروتن C. vulgaris |
5-3 |
52 |
تاثير شدت و دورههاي نوري بر پروتئين C. vulgaris |
5-4 |
53 |
تاثير شدت و دورههاي نوري بر اسيدهاي چرب C. vulgaris |
5-5 |
55 |
نتيجه گيري كلي |
5-6 |
56 |
پيشنهادات پژوهشي |
5-7 |
57 |
منابع |
|
چكيده انگليسي |
فهرست جدولها
شماره صفحه |
عنوان |
جدول |
19 |
مواد مورد استفاده براي تهيه محيط كشت زاندر (Z-8±N) |
3-1 |
43 |
ميزان اسيدهاي چربC. vulgaris در شدت و دورههاي نوري |
4-1 |
فهرست شكلها
شماره صفحه |
عنوان |
شكل |
3 |
واكنش هاي نوري و تاريكي در فرايند فتوسنتز |
1-1 |
8 |
مسير سنتز كربوهيدرات، چربي و اسيدهاي آمينه در جلبكها |
1-2 |
29 |
منحني رشد جلبك C. vulgaris در شدت نور 3000 لوكس |
4-1 |
30 |
منحني رشد جلبك C. vulgaris در شدت نور 5000 لوكس |
4-2 |
31 |
منحني رشد جلبك C. vulgaris در شدت نور 8000 لوكس |
4-3 |
32 |
نمودار نرخ رشد ويژه (μ ) |
4-4 |
32 |
نمودار سرعت دو برابر شدن (G) |
4-5 |
33 |
ميزان غلظت سلولی OD (500 nm) در شدت و دورههای نوری |
4-6 |
34 |
ميزان زي توده جلبك C. vulgarisدر شدت و دورههاي نوري |
4-7 |
35 |
تغييرات ميزان كلروفيل aدر شدت نور 3000 لوكس |
4-8 |
35 |
تغييرات ميزان كلروفيل aدر شدت نور 5000 لوكس |
4-9 |
36 |
تغييرات ميزان كلروفيل aدر شدت نور 8000 لوكس |
4-10 |
36 |
مقايسه ميانگين ميزان كلروفيل a در سه شدت نور مورد آزمايش |
4-11 |
37 |
تغييرات بتاكاروتن در شدت نور3000 لوكس |
4-12 |
38 |
تغييرات بتاكاروتن در شدت نور5000 لوكس |
4-13 |
38 |
تغييرات بتاكاروتن در شدت نور8000 لوكس |
4-14 |
39 |
تغييرات بتا كاروتن در شدت نورهاي مختلف |
4-15 |
40 |
تغييرات ميزان پروتئين در شدت نور 3000 لوكس |
4-16 |
40 |
تغييرات ميزان پروتئين در شدت نور 5000 لوكس |
4-17 |
41 |
تغييرات ميزان پروتئين در شدت نور 8000 لوكس |
4-18 |
41 |
تغييرات ميزان پروتئين در شدت نورهاي موردآزمايش |
4-19 |
44 |
تغييرات ميزان اسيدهاي چرب در تيمارهاي نوري |
4-20 |