فهرست مطالب |
|
عنوان |
صفحه |
چكيده |
1 |
فصل اول: کلیات تحقیق |
|
1- کلیات تحقیق |
3 |
1-1- مقدمه |
3 |
1-2-اهداف تحقیق |
5 |
1-3- فرضیه ها |
5 |
1-4- حبوبات |
5 |
1-4-1- اهمیت حبوبات آبی در ایران و جهان |
6 |
1-4-2- پتانسیل تولید حبوبات آبی |
7 |
1-5- گياهشناسي لوبيا |
8 |
1-5-1- ریشه |
8 |
1-5-2- برگ |
8 |
1-5-3- گلآذین |
8 |
1-5-4- میوه |
8 |
1-5-5- آب و هواي مناسب كشت لوبيا |
9 |
1-5-6- خاكهاي مناسب كشت لوبيا |
9 |
1-5-7- سابقه كشت،مناطق كشت،محدوده كشت و برداشت |
10 |
فصل دوم: بررسی منابع |
|
2- بررسی منابع |
15 |
2-1- تنش و تعاریف آن |
15 |
2-2- اهميت مطالعه تنشهاي گياهي از نظر موقعيت جغرافيايي و زيست محيطي |
15 |
2-3- خشکی و وضعیت جهانی آن |
16 |
2-4- انواع خشکی |
18 |
2-5- اثر تنش کمبود آب در مراحل مختلف رشد |
18 |
2-6- اثر تنش خشکی بر جوانهزنی و رشد گیاهچه |
18 |
2-8- اثر تنش خشکی بر عملکرد و اجزای آن |
19 |
2-9- اثر تنش خشکی بر توسعه ریشهها |
20 |
2-10- مکانسیمهای سازگاری گیاهان به خشکی |
20 |
2-10-1- مقاومت به خشکی |
20 |
2-10-2- گریز از خشکی |
20 |
2-10-3- تحمل خشکی |
20 |
2-10-4- اجتناب از خشکی |
21 |
2-10-5- بهبود از خشکی |
21 |
2-11- چگونگی مقابله گیاهان با تنش خشکی درمزرعه |
22 |
2-11-1- حفظ موازنه صحيح آبی: |
22 |
2-11-2- بسته شدن روزنه ,ذخيره اقتصادي آب برای آسمیلاسیون کربن |
23 |
2-12- مکانیسمهای اجتناب |
23 |
2-12-1- سیستم ریشهای توسعه یافته |
23 |
2-12-2- هدایت روزنه |
24 |
2-12-3- اندازه و فراوانی روزنهها |
24 |
2-12-4- تجمع آبسیزیک اسید |
25 |
2-12-5- ضخامت کوتیکول و قشر مومی روی برگ |
25 |
2-13- مکانیسمهای تحمل به خشکی |
26 |
2-13-1- تنظیم فشار اسمزی |
26 |
2-13-2- تجمع پرولین |
26 |
2-13-3-جابجایی مواد پرورده |
27 |
2-14- انتخاب برای مقاومت به خشکی |
27 |
2-15- تنش شوری و مکانیسمهای تحمل به آن |
29 |
2-15-1- علائم خسارت شوري |
32 |
2-15-2- مباني سميت سديم |
33 |
2=15-3- سازوكارهاي تحمل به شوري |
34 |
2-16- اجزا و مکانیسمهای مقاومت به تنش خشکی و شوری |
38 |
2-16-1- منابع مقاومت به شوری |
39 |
2-17- مکانیسمهای تحمل به شوری |
40 |
2-17-1- انتقال مقادیر اندک نمک به برگها- مکانیسم شناخته شده بعنوان دفع (دور نگهداشتن) نمک |
41 |
2-17-2- انباشت درون سلولی یونها |
42 |
2-17- 3 چگونگی واکنش ریشه ها به تنش شوری |
43 |
فصل سوم: موادوروش ها |
|
3- مواد و روش ها |
54 |
3-1- موقعيت جغرافيايي محل آزمايش |
54 |
3-2-بارندگی |
54 |
3-3-خصوصیات خاک محل اجرای آزمایش |
54 |
3-4-خصوصيات اقليمي منطقه |
55 |
3-5- محاسبات آماري طرح |
55 |
3-6- تیمارهای آزمایش |
56 |
3-7- روش اجراي آزمايش |
56 |
فصل چهارم: نتايج و بحث |
|
نتايج و بحث |
59 |
4-1- ارتفاع بوته |
63 |
4-2- تعداد غلاف در بوته |
65 |
4-3- تعداد دانه در غلاف |
67 |
4-4- ميانگين طول غلاف |
69 |
4-5- ميانگين وزن هزار دانه |
72 |
4-6- میانگین عملکرد دانه |
74 |
4-7- وزن تر اندام هوایی |
77 |
4-8- میانگین عملکرد بیولوژیکی |
81 |
4-9- میانگین شاخص برداشت |
82 |
4-10- نتیجهگیری |
84 |
4-11- پیشنهادات |
85 |
منابع |
86 |
فهرست جداول |
|
عنوان |
صفحه |
جدول 4-1- تجزيه واريانس اثر سطوح مختلف شوري بر عملكرد و اجزاي عملكرد لوبيا در شرايط تنش خشكي |
60 |
جدول 4-2- اثرات اصلي آزمايش اثر سطوح مختلف شوري بر عملكرد و اجزاي عملكرد لوبيا در شرايط تنش خشكي |
61 |
جدول 4-3- اثرات متقابل آزمايش اثر سطوح مختلف شوري بر عملكرد و اجزاي عملكرد لوبيا در شرايط تنش خشكي |
62 |
فهرست مطالب |
|
صفحه |
عنوان |
64 |
نمودار 4-1- اثر سطوح مختلف شوري بر ميانگين ارتفاع بوته |
64 |
نمودار 4-2- اثر سطوح مختلف خشكي بر ميانگين ارتفاع بوته |
65 |
نمودار 4-3- برهمكنش شوري و خشكي بر ميانگين ارتفاع بوته |
66 |
نمودار 4-4- اثر سطوح مختلف شوري بر تعداد غلاف در بوته |
66 |
نمودار 4-5- اثر سطوح مختلف خشكي بر تعداد غلاف در بوته |
67 |
نمودار 4-6- اثر متقابل شوري و خشكي بر تعداد غلاف در بوته |
68 |
نمودار 4-7- اثر سطوح مختلف شوري بر تعداد دانه در غلاف |
69 |
نمودار 4-8- اثر سطوح مختلف خشكي بر تعداد دانه در غلاف |
69 |
نمودار 4-9- اثر متقابل شوري و خشكي بر تعداد دانه در غلاف |
70 |
نمودار 4-10- اثر سطوح مختلف شوري بر ميانگين طول غلاف |
71 |
نمودار 4-11- اثر سطوح مختلف خشكي بر ميانگين طول غلاف |
71 |
نمودار 4-12- اثر متقابل شوري و خشكي بر ميانگين طول غلاف |
73 |
نمودار 4-13- اثر سطوح مختلف شوري بر وزن هزاردانه |
73 |
نمودار 4-14- اثر سطوح مختلف خشكي بر وزن هزاردانه |
74 |
نمودار 4-15- اثر متقابل شوري و خشكي بر وزن هزاردانه |
75 |
نمودار 4-16- اثر سطوح شوري بر عملكرد دانه |
76 |
نمودار 4-17- اثر سطوح مختلف خشكي بر عملكرد دانه |
76 |
نمودار 4-18- اثر متقابل شوري و خشكي بر عملكرد دانه |
78 |
نمودار 4-19- اثر سطوح مختلف شوري بر وزن تر اندام هوايي |
78 |
نمودار 4-20- اثر سطوح مختلف خشكي بر وزن تر اندام هوايي |
79 |
نمودار 4-21- اثر متقابل شوري و خشكي بر وزن تر اندام هوايي |
80 |
نمودار 4-22- اثر سطوح مختلف شوري بر عملكرد بيولوژيكي |
81 |
نمودار 4-23- اثر سطوح مختلف خشكي بر عملكرد بيولوژيكي |
81 |
نمودار 4-24- اثر متقابل شوري و خشكي بر عملكرد بيولوژيكي |
83 |
نمودار 4-25- اثر سطوح مختلف شوري بر شاخص برداشت |
83 |
نمودار 4-26- اثر كاربرد سطوح مختلف خشكي بر شاخص برداشت |
84 |
نمودار 4-27- اثر متقابل شوري و خشكي بر شاخص برداشت |