%41تخفیف
بررسي اثر مقادير مختلف نيتروژن بر صفات كمي و كيفي گياه جعفري آزمايشي
تعداد89 صفحه در فایل word
بررسي اثر مقادير مختلف نيتروژن بر صفات كمي و كيفي گياه جعفري آزمايشي
چكيده
به منظور بررسي اثر مقادير مختلف نيتروژن بر صفات كمي و كيفي گياه جعفري آزمايشي در قالب آزمايش فاكتوريل و بر پايه طرح كاملا تصادفي با 10 تيمار و 3 تكرار به مرحله اجرا در آمد. در اين آزمايش، نيتروژن در سه سطح 100، 200 و 300 گرم در متر مربع و در هفته هاي اول، سوم و همچنين اول و سوم در اختيار گياه قرار گرفت و شاخص هاي رشدي گياه، محتواي كلروفيل، ويتامين ث و مقدار عناصر غذايي در گياه ارزيابي شد. نتايج نشان داد كه در بيشتر صفات مورد بررسي تيمارهاي 300 گرم و 100 گرم در متر مربع نيتروژن در هفته هاي اول، سوم و نيز اول و سوم بهترين نتايج را به خود اختصاص دادند. يافته هاي اين پژوهش نشان مي دهند كه با كاربرد كودهاي حاوي نيتروژن و نيز دستكاري در زمان ارائه اين كودها به گياهان مي توان به عملكرد مطلوبي، چه از نظر كمي و چه از نظر كيفي، دست يافت.
كلمات كليدي: جعفري، شاخص های رشدی گیاه، عناصر غذایی، کلروفیل،نیتروژن، ویتامین c
دسته: فنی و مهندسی, کشاورزی و منابع طبیعی
برچسب: شاخص های رشدی گیاه, عناصر غذایی, كلمات كليدي: جعفري, کلروفیل, نیتروژن, ویتامین C