فهرست مطالب
عنوان |
صفحه |
چکیده…………………………………………………………………………………………………………………………………………1
فصل اول: مقدمه و کلیات……………………………………………………………………………………………………2
1-1- مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………………3
1-2- تاریخچه…………………………………………………………………………………………………………………………….3
1-3- مشخصات گیاهشناسی…………………………………………………………………………………………………………3
1-4- تکامل و تولید مثل……………………………………………………………………………………………………………….5
1-5- گلدهی……………………………………………………………………………………………………………………………….5
1-6- اهمیت آلسترومریا از لحاظ اقتصادی………………………………………………………………………………………6
1-7- بیان مسئله…………………………………………………………………………………………………………………………..7
1-8- هدف از انجام تحقیق……………………………………………………………………………………………………………8
فصل دوم: بررسی منابع………………………………………………………………………………………………………………..9
2-1- پیری و مرگ سلولی…………………………………………………………………………………………………………..10
2-2- اتیلن………………………………………………………………………………………………………………………………..10
2-3- اهمیت ماندگاری پس از برداشت گلهای بریده…………………………………………………………………….11
2-4- انسداد آوندی……………………………………………………………………………………………………………………12
2-5- تیمار گلهای شاخه بریده پس از برداشت با مواد نگهدارنده……………………………………………………12
2-5-1- تیمار کوتاه مدت……………………………………………………………………………………………………………12
2-5-2- تیمار مداوم…………………………………………………………………………………………………………………..12
2-6- شکاف انتهای ساقه…………………………………………………………………………………………………………….13
2-7- اتانول……………………………………………………………………………………………………………………………….13
فصل سوم: مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………………15
3-1- مواد گیاهی ………………………………………………………………………………………………………………………16
3-2- پیاده کردن طرح آزمایشی……………………………………………………………………………………………………16
3-3- معرفی تیمارها…………………………………………………………………………………………………………………..17
3-4- اندازهگیری صفات……………………………………………………………………………………………………………..18
3-4-1- عمر گلجایی…………………………………………………………………………………………………………………18
3-4-2- افزایش وزن تر………………………………………………………………………………………………………………18
3-4-3- درصد ماده خشک…………………………………………………………………………………………………………18
3-4-4- جذب آب…………………………………………………………………………………………………………………….19
3-4-5- نشت یونی……………………………………………………………………………………………………………………19
3-4-6- افزایش درجه بریکس (درصد ساکارز موجود در ساقه)………………………………………………………20
3-4-7- رنگیزه کاروتنویید و آنتوسیانین گلبرگ…………………………………………………………………………….20
3-4-8- کلروفیل a، b و کل برگ………………………………………………………………………………………………..21
3-4-9- نسبت باز شدن گلها……………………………………………………………………………………………………..21
3-4-10- اندازهگیری اتیلن………………………………………………………………………………………………………….22
3-4-11- پراکسیده شدن لیپیدها (MDA)……………………………………………………………………………………22
3-4-12-آنزیم پراکسیداز (POD)……………………………………………………………………………………………….22
3-4-13- آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز (SOD)…………………………………………………………………………….23
3-5- تجزیه و تحلیل دادهها………………………………………………………………………………………………………..23
فصل چهارم: نتایج و بحث…………………………………………………………………………………………………………24
4-1- عمر گلجایی……………………………………………………………………………………………………………………..25
4-2- جذب آب…………………………………………………………………………………………………………………………29
4-3- افزایش وزن تر در پایان عمر شاهد………………………………………………………………………………………30
4-4- افزایش وزن تر پایان عمر گلجایی……………………………………………………………………………………….31
4-5- افزایش درجه بریکس…………………………………………………………………………………………………………32
4-6- نسبت باز شدن گلها…………………………………………………………………………………………………………34
4-7- ماده خشک……………………………………………………………………………………………………………………….36
4-8- کاروتنویید گلبرگ……………………………………………………………………………………………………………..37
4-9- آنتوسیانین گلبرگ………………………………………………………………………………………………………………38
4-10- کلروفیل a………………………………………………………………………………………………………………………39
4-11- کلروفیل b………………………………………………………………………………………………………………………40
4-12- کلروفیل کل…………………………………………………………………………………………………………………….40
4-13- اتیلن………………………………………………………………………………………………………………………………42
4-14- نشت یونی………………………………………………………………………………………………………………………43
4-15- مالون دی آلدئید MDA………………………………………………………………………………………………….43
4-16- سوپر اکسید دیسموتاز (SOD)…………………………………………………………………………………………47
4-17- پراکسیداز (POD)………………………………………………………………………………………………………….48
نتیجهگیری کلی…………………………………………………………………………………………………………………………..49
پیشنهادها…………………………………………………………………………………………………………………………………..49
منابع………………………………………………………………………………………………………………………………………….50
چکیده انگلیسی………………………………………………………………………………………………………………………….61
فهرست جداول
عنوان |
صفحه |
جدول 1-1- سطح زیر کشت، میزان تولید، سود حراج و قیمت هر شاخه گل آلسترومریا در هلند………….6
جدول 4-1- تجزیه واریانس تیمارهای مختلف اتانول و شکاف بر صفات مورد بررسی………………………26
جدول 4-2- مقایسه میانگین اثر متقابل تیمارهای مختلف اتانول و شکاف بر صفات مورد بررسی………..26
جدول 4-3- مقایسه میانگین اثر اتانول بر صفات مورد بررسی…………………………………………………………27
جدول 4-4- مقایسه میانگین اثر شکاف انتهای ساقه بر صفات مورد بررسی………………………………………27
جدول 4-5- تجزیه واریانس اثر اتانول و شکاف بر صفات مالون دی آلدئید و آنزیمهای آنتی اکسیدانی……………………………………………………………………………………………………………………………………45
جدول 4-6- مقایسه میانگین اثر متقابل تیمارهای مختلف بر صفات مالون دی آلدئید و آنزیمهای آنتی اکسیدانی……………………………………………………………………………………………………………………………………45
جدول 4-7- مقایسه میانگین اثر اتانول بر صفات مالون دی آلدئید و آنزیمهای آنتی اکسیدانی…………….46
جدول 4-8- مقایسه میانگین اثر شکاف انتهای ساقه بر صفات مالون دی آلدئید و آنزیمهای آنتی اکسیدانی……………………………………………………………………………………………………………………………………46
فهرست اشکال
عنوان |
صفحه |
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.