فهرست مطالب |
|
صفحه |
عنوان |
1 |
چکیده |
فصل اول : مقدمه |
|
3 |
1-1مقدمه |
5 |
1-2 اهداف |
فصل دوم : مروری بر تحقیقات انجام شده |
|
7 |
2- 1 آنتی بیوتیک ها |
8 |
2-1-1 مکانیسم عمل آنتی بیوتیک های محرک رشد |
9 |
2-1-2 مکانیسم عمل آنتی بیوتیک ها برای از بین بردن جمعیت میکروبی |
9 |
2-1-3 مقاوت آنتی بیوتیکی |
9 |
2-1-4 میکروارگانیسم های مهم مقاوم به آنتی بیوتیک ها |
10 |
2-1-5 منع استفاده از آنتی بیوتیک ها در جیره غذایی طیور |
10 |
2-1-6 جایگزین های آنتی بیوتیک ها |
2-2 پروبیوتیک ها |
|
11 |
2-2-1 مکانیسم عمل پروبیوتیک ها |
11 |
2-2-2 فرآیند هضم با توجه به پروبیوتیک ها |
13 |
2-2-3 اثر پروبیوتیک ها بر فراسنجه های خونی |
14 |
2-2-4 اثر پروبیوتیک ها بر عملکرد |
|
|
14 |
2-3 گیاه دارویی مرزنجوش |
15 |
2-3-1 گیاهشناسی کلی مرزنجوش |
15 |
2-3-2 گونه های گیاه مرزنجوش |
17 |
2-4-3 ترکیبات فعال گیاهی و مکانیسم عمل آنها |
18 |
2-4-3-1 ترکیبات معدنی |
18 |
2-4-3-2 اسیدهای آلی |
19 |
2-4-3-3 موسیلاژ |
19 |
2-4-3-4 گلیکوزیدها |
19 |
2-4-3-5 ساپونین ها |
20 |
2-4-3-6 اسانس های گیاهی |
21 |
2-4-3-7 رزین ها |
21 |
2-4-3-8 آلکالوئید ها |
22 |
2-4-3-9 مواد تلخ |
22 |
2-4-3-10 آنتی بیوتیک های گیاهان دارویی |
24 |
2-4-3-11 ترکیبات فنولیک ها و پلی فنول ها |
24 |
2-4-4 مواد موثره گیاهان دارویی و روش استخراج آنها |
25 |
2-4-5 ترکیبات اسانس مرزنجوش |
25 |
2-4-6 اثرات روغن های فرار |
26 |
2-4-7 اثرات روغن های فرار در شرایط مزرعه ای |
27 |
2-4-8 اثرات روغن های فرار بر فراسنجه های خونی |
27 |
2-4-9 اثرات روغن های فرار بر عملکرد طیور |
28 |
2-4-10 اثرات روغن های فرار بر روند هضم خوراک |
29 |
2-4-11 اثرات روغن های فرار بر روند سو خت و ساز چربی |
29 |
2-4-12 اثرات روغن های فرار در شرایط آزمایشگاهی |
29 |
2-4-13 همبستگی بین اثرات ضد میکروبی روغن های فرار، جمعیت میکروبی و قابلیت هضم خوراک |
|
|
فصل سوم : مواد و روش ها |
|
36 |
3-1 محل اجرای آزمایش |
36 |
3-2 عملیات مدیریتی در اجرای طرح |
36 |
3-2-1 آماده سازی سالن |
36 |
3-2-2 جوجه ها، تعداد قفس های مورد استفاده و تشکیل گروه های آزمایشی |
37 |
3-2-3 شرایط پرورش |
37 |
3-2-4 حرارت و رطوبت |
37 |
3-2-5 تهویه و نور |
37 |
3-2-6 دانخوری و آبخوری |
38 |
3-2-7 برنامه واکسیناسیون |
38 |
3-2-8 مشخصات جیره ها |
41 |
3-2-9 گروه های آزمایشی |
42 |
3-3 ترکیبات اسانس مرزنجوش مورد آزمایش |
3-4 متغیرهای مورد بررسی درآزمایش های مزرعه ای |
|
3-4-1 میانگین وزن بدن |
|
42 |
3-4-2 خوراک مصرفی |
42 |
3-4-3 ضریب تبدیل غذایی |
43 |
3-4-4 تلفات |
43 |
3-4-5 شاخص تولید |
44 |
3-5 صفات مربوط به لاشه |
3-5-1 تفکیک لاشه |
|
3-5-2 چربی حفره بطنی |
|
44 |
|
45 |
3-6 پاسخ های فیزیولوژیک |
3-6-1 فراسنجه های بیوشیمیایی خون |
|
3-6-2 اندازه گیری مالون دی- آلدئید گوشت(MDA) |
|
45 |
3-6-3 تهیه عصاره تری کلرواستیک اسید از گوشت |
48 |
3-7 طرح آماری |
48 |
|
فصل چهارم : نتایج و بحث |
|
49 |
4-1 عملکرد جوجه های گوشتی |
4-1-1 میانگین خوراک مصرفی |
|
4-1-2 میانگین وزن بدن، ضریب تبدیل و درصد ماندگاری و شاخص تولید |
|
51 |
4-2 تفکیک لاشه |
51 |
4-3 فراسنجه های خونی |
56 |
4-4 ماندگاری گوشت |
60 |
|
|
|
فصل پنجم : نتیجه گیری کلّی و پیشنهادها |
|
75 |
5-1 نتیجه گیری کلّی |
76 |
5-2 پیشنهادها |
77 |
فهرست منابع |
97 |
چکیده انگلیسی |
%34تخفیف