فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده……………………………………………………………………………………………………………………………… 1
فصل اول – کلیات………………………………………………………………………………………………………………. 2
مقدمه ………………………………………………………………………………………………………………………………. 3
انواع گونه های مختلف ماهیان خاویاری…………………………………………………………………………………… 4
خانواده تاسماهیان (Acipenseridae)………………………………………………………………………………….. 5
رده بندی گونه تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus)……………………………………………………………. 6
خصوصیات ریخت شناسی تاسماهی ایرانی………………………………………………………………………………. 6
زیستگاه و مهاجرت تاسماهی ایرانی………………………………………………………………………………………… 7
اهداف تحقيق ……………………………………………………………………………………………………………………. 8
سؤالات تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………… 8
فرضيههاي تحقیق………………………………………………………………………………………………………………… 8
اهمیت تغذیه در پرورش آبزیان……………………………………………………………………………………………… 9
اهميت مطالعه خون……………………………………………………………………………………………………………… 11
شاخص های خونی……………………………………………………………………………………………………………… 12
هماتوکريت(Hct)………………………………………………………………………………………………………………. 12
گلبول های قرمز خون (RBC)……………………………………………………………………………………………… 13
گلبول های سفيد خون (WBC)……………………………………………………………………………………………. 14
لنفوسيت ها………………………………………………………………………………………………………………………. 14
نوتروفيل ها……………………………………………………………………………………………………………………….. 14
ائوزينوفيل ها…………………………………………………………………………………………………………………….. 15
شاخص های بيوشيميايی……………………………………………………………………………………………………….. 16
آلبومین…………………………………………………………………………………………………………………………….. 16
كلسترول …………………………………………………………………………………………………………………………. 17
تري گليسیريدها …………………………………………………………………………………………………………………. 17
گلوكز …………………………………………………………………………………………………………………………….. 18
آنزیمهای کبدی ………………………………………………………………………………………………………………… 18
آنزیم آمیلاز……………………………………………………………………………………………………………………… 19
فصل دوم – مرور منابع………………………………………………………………………………………………………… 20
مروري بر پژوهش هاي انجام شده………………………………………………………………………………………….. 21
فصل سوم – مواد و روشها………………………………………………………………………………………………….. 22
مکان و زمان اجرای تحقیق……………………………………………………………………………………………………. 23
مخازن پرورش…………………………………………………………………………………………………………………… 24
طراحی آزمایش………………………………………………………………………………………………………………….. 25
مکمل ويتامينی……………………………………………………………………………………………………………………. 26
نحوه غذادهی و زيست سنجی ………………………………………………………………………………………………. 27
اندازه گيری فاکتورهای فيزيکی و شيميايی آب………………………………………………………………………….. 28
آنالیز شاخصهای رشد و آنالیز آماری …………………………………………………………………………………….. 28
فرآيند خونگيری و تهيه سرم………………………………………………………………………………………………….. 29
اندازه گیری شاخص هاي خونی…………………………………………………………………………………………….. 30
اندازه گيری هماتوکريت……………………………………………………………………………………………………….. 31
اندازه گيری هموگلوبين………………………………………………………………………………………………………… 31
تشخيص افتراقی گلبول های سفيد………………………………………………………………………………………….. 31
شاخص هاي سرولوژي………………………………………………………………………………………………………… 32
تجزیه و تحلیل داده ها…………………………………………………………………………………………………………. 33
فصل چهارم- نتایج……………………………………………………………………………………………………………… 34
تاثیر سطوح مختلف ال کارنتین بر ترکیب بیوشیمیایی لاشه تاسماهی ایرانی…………………………………….. 35
فصل پنجم –بحث………………………………………………………………………………………………………………. 46
نتیجه گیری نهایی………………………………………………………………………………………………………………… 53
پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………. 53
Abstract (چكيده انگليسي )…………………………………………………………………………………………….. 54
منابع ………………………………………………………………………………………………………………………………. 55
فهرست اشكال
عنوان صفحه
موسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر………………………………………………………………. 23
وانهای پرورش تاس ماهی سیبری………………………………………………………………………………………. 24
مقايسه وزن کسب شده تاسماهیان ایرانی تغذیه شده با سطوح مختلف چربی در سطوح مختلف
ال کار نتنین در جیره (درصد) …………………………………………………………………………………………… 36
مقايسه وزن ثانویه تاسماهی ایرانی پرورشی در سطوح مختلف ال کار نتنین در جیره (گرم) ………….. 37
مقايسه پروتئین لاشه تاسماهی ایرانی پرورشی در سطوح مختلف ال کار نتنین در جیره ………………… 38
مقايسه چربی لاشه تاسماهی ایرانی پرورشی در سطوح مختلف ال کار نتنین در جیره …………………. 39
مقايسه رطوبت لاشه پروتئین تاسماهی ایرانی پرورشی در سطوح مختلف ال کار نتنین در جیره………. 40
مقايسه خاکستر لاشه تاسماهی ایرانی پرورشی در سطوح مختلف ال کار نتین در جیره غذایی………… 40
مقايسه هماتوکریت تاسماهی ایرانی پرورشی در سطوح مختلف ال کار نتنین در جیره غذایی …………. 43
مقايسه هموگلوبین تاسماهی ایرانی پرورشی در سطوح مختلف ال کار نتنین در جیره غذایی…………… 43
مقايسه GPT تاسماهی ایرانی پرورشی در سطوح مختلف ال کار نتنین در جیره غذایی…………………. 43
مقايسه GOT تاسماهی ایرانی پرورشی در سطوح مختلف ال کار نتنین در جیره غذایی ……………….. 44
مقايسه پروتئین کل تاسماهی ایرانی پرورشی در سطوح مختلف ال کار نتنین در جیره غذایی ………… 44
مقايسه کلسترول تاسماهی ایرانی پرورشی در سطوح مختلف ال کار نتنین در جیره غذایی ……………. 44
مقايسه تری گلسرید تاسماهی ایرانی پرورشی در سطوح مختلف ال کار نتنین در جیره غذایی ………… 45
فهرست جداول
عنوان صفحه
ترکيبات غذایی جیره های آزمايشی برای تغذيه تاسماهی ایرانی …………………………………………………. 26
ترکیب تقریبی جيره های آزمايشی تاسماهی ایرانی (براساس ماده خشک)……………………………………… 27
تاثیرسطوح مختلف ال-کارنتین جیره بر شاخصهای رشد و کارایی غذا تاسماهی ایرانی پرورشی……….. 35
تاثیرسطوح مختلف ال-کارنتین جیره بر بر ترکیب بیوشیمیایی لاشه تاسماهی ایرانی…………………………. 38
مقايسه شاخص های خونی ، آنزیم های کبدی و بیوشیمیایی سرم خون اسماهی ایرانی تغذیه شده با
سطوح مختلف ال-کارنتین جیره (تعداد نمونه: 9 عدد ماهی به ازای هر تیمار)………………………………… 42
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.