%37تخفیف
بررسی اثر کاربرد عنصر روی، اسپرمین و اسانس رزماری و نعناع فلفلی بر انبارمانی انگور رقم شاهرودی
تعداد 110صفحه فایل word قابل ویرایش
چکیده:
انگوربه عنوان يكي از مهمترین و محبوب ترین میوه های دنیا محسوب می شودکه مصارف و کاربردهای گوناگونی دارد.برای نگهداری محصول انگور در انبارها عموما از سموم و مواد شیمیایی استفاده می شود که آسیبهای فراوانی را به انسان و محیط زیست وارد می سازد و تا حد امکان لازم است به جای مواد شیمیایی از مواد طبیعی و گیاهی استفاده شود. در اين تحقیق برروي رقم سرخ فخری شاهرودی به منظور بررسي اثر محلول پاشي روي (Zn) و نیز محلول های پوششی اسپرمین، اسانس گیاهان نعناع فلفلی و رزماری بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه و ناهنجاری قهوه اي شدن داخلي ميوه در شرایط سردخانه انجام و نمونه برداری ها در پایان ماههای اول، دوم و سوم انبارداری صورت گرفت.کاربرد اسانس گیاهان نعناع فلفلی و رزماری با غلظت بالا (500 پیپیام) بر وزن خشک، حجم، رنگ ظاهری، TSS، PH عصاره و سفتي میوه به طور معنیداری (در سطح احتمال5 درصد) بالاتر از شاهد بود. تیمار رزماری (3/11درصد) و نعناع فلفلی (5/11درصد) باعث کاهش معنیدار در فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز در طول دوره انبارداری شدند و عارضه قهوه اي شدن حبهها هم در اثر کاربرد رزماری (4/19درصد) و نعناع فلفلی (9/13درصد) کاهش نشان داد. پژوهش حاضر نشان داد اسانسهای گیاهی نعناع فلفلی و رزماری اثر معنیداری بر حفظ کیفیت میوه از نظر بافت، طعم، کیفیت و رنگ ظاهری حبه ها داشتند.
واژه های کلیدی: اسانس، انبارداری، انگور، رزماری، نعناع فلفلی.
دسته: فنی و مهندسی, کشاورزی و منابع طبیعی
برچسب: اسانس, انبارداری, انگور, رزماری, نعناع فلفلی
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “بررسی اثر کاربرد عنصر روی، اسپرمین و اسانس رزماری و نعناع فلفلی بر انبارمانی انگور رقم شاهرودی ” لغو پاسخ
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.