%37تخفیف
بررسی اثرات خصوصیات بانکداری الکترونیک بر اعتماد مشتری مطالعه موردی: شعب بانک ملت یزد
تعداد 109صفحه در فایل word
چکیده
بانکداری الکترونیک شاخه ای از تجارت الکترونیک است که در جامعه ی کنونی به علت پیشرفت تکنولوژی، نیاز به سرعت ارتباطات و همچنین توجه به زمان در انجام معاملات، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. بحثی که در بانکداری الکترونیک به احتمال زیاد بیشتر مورد توجه است، بحث اعتماد مشتری است و بانک ها همیشه در تلاش هستند که عوامل افزایش اعتماد مشتریان را ارتقا دهند و از این طریق دارای محبوبیت بیشتری میان مشتریان شوند.
هدف از پژوهش حاضر بررسی مفهومی اثرات خصوصیات بانکداری الکترونیک بر اعتماد مشتری است. با استفاده از متغیرهای خصوصیات بانکداری الکترونیک به عنوان متغیر مستقل و قصدخرید و تبلیغ شفاهی به عنوان متغیرهای وابسته، مدل تحقیق شکل گرفته است. روش تحقیق در این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق، مشتریان بانک ملت شهر یزد می باشند و چهارصد پرسشنامه در بین مشتریان توزیع شده است. برای تعیین پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ و برای تجزیه و تحلیل داده ها از مدلسازی معادلات ساختاری و تحلیل عاملی تأئیدی استفاده شده است. نتایج نشان داد که خصوصیات بانکداری الکترونیک بر اعتماد مشتری تأثیر مستقیم داشته، همچنین بین اعتماد مشتری و قصد خرید رابطه ی مستقیم مشاهده شد و بین اعتماد مشتری و تبلیغ شفاهی رابطه مستقیم وجود ندارد.
پژوهش حاضر می تواند در راستای نتایج حاصل از آن، به دلیل ارائه ی اطلاعات مفید در حوزه ی بانکداری الکترونیک برای محققان و تولید کنندگانی که می خواهند از تجارت الکترونیکی استفاده کنند، ارزشمند باشد.
کلمات کلیدی
بانکداری الکترونیک، اعتماد، شهرت، تبلیغات شفاهی، قصدخرید
دسته: علوم انسانی, مدیریت
برچسب: اعتماد, بانکداری الکترونیک, تبلیغات شفاهی, شهرت, قصدخرید