%34تخفیف
دانلود:بررسی بزه دیدگی اطفال در شهر قم
تعداد119 صفحه در فایل word
یکی از مهمترین زمینه های رشد و توسعة بزه و بزه دیدگی خانواده است. متخصصان و کارشناسان، مدد کاران بهزيستي، حقوق دانان و جامعه شناسان معتقدند برای ایمن سازی افراد جامعه و تقلیل آسیب های اجتماعی باید به بررسی علل و عواملی پرداخت که به نوعی شرایط و موقعیت هایی را فراهم می آورند که تحت تأثیر آن شرایط افرادی زمینه سوء استفاده و تحمل و پذیرش بزه را پیدا می کنند و در نهایت راهکارهایی را برای اصلاح آن ارائه نمایند .
هدف از انجام این پژوهش بررسی بزه دیدگی اطفال در شهر قم می باشد. بدین منظور، یک پرسشنامه مطرح نموده و از طریق این ابزار با والدین شهر قم که دارای طفل یا اطفال هستند از طریق مصاحبه پرسشنامهها را تکمیل نموده و با استفاده از نرم افزار spss مورد بررسی قرار دادهایم. حجم نمونه 266 نفر در نظر گرفته شد.
یافته های تحقیق نشان می دهد که:
بین کنترل فرزندان توسط خانواده ها، میزان تعلق اطفال به خانواده، انسجام خانوادگی با گرایش اطفال به رفتارهای بزهکارانه رابطه معکوس معناداری وجود دارد. به عبارت دیگر هر چه میزان متغیرهای فوق بیشتر شود گرایش اطفال به رفتارهای بزهکارانه کمتر می شود.
برای مقایسه ساختار خانواده با گرایش اطفال به رفتارهای بزهکارانه از آزمون تحلیل واریانس استفاده شد. نتیجه حاصل از این آزمون تفاوت معناداری را نشان می دهد. به عبارت دیگر مقایسه میانگین ها بیان می کند که فرزندان کسانی که از هم جدا شده اند گرایش بیشتری به رفتارهای بزهکارانه دارند.
واژگان کلیدی: بزهکاری، انحراف، کنترل اجتماعی، انسجام خانوادگی و احساس تعلق
دسته: حقوق, علوم انسانی
برچسب: انحراف, انسجام خانوادگی و احساس تعلق, کنترل اجتماعی, واژگان کلیدی: بزهکاری