%41تخفیف
ارزیابی عوامل انگیزشی موثر در کاهش ترک خدمت نیروی انسانی متخصص با تکنیک TOPSISو ارائه راهکار مناسب در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی
تعداد 95صفحه در فایل word
چکیده:
در اين پژوهش به بررسي و اولويت بندي عوامل انگیزشی موثر در کاهش ترک خدمت كاركنان در شرکت ملی پخش و فراورده های نفتی (در شهرهای منتخب) به روش TOPSIS پرداخته شده است. بدين منظور، ابتدا ضمن مرور ادبيات و مفاهيم موجود در ترک خدمت، عوامل موثر مورد مطالعه قرار گرفته است. سپس براي شناسايي عوامل تاثيرگذار در جامعه آماري مورد مطالعه پرسشنامه اي طراحي و تدوين شده است. پرسشنامه ي تدوين شده به منظور انتخاب متغيرهاي ( عوامل) اصلي مورد مطالعه به اعضاي نمونه آماري داده شد و نظرات آنان درخصوص اين عوامل تعيين گشته است. پس از تعيين عوامل اصلي با استفاده از نرم افزار Minitab15 بوسيله ي رسم نمودار پارتو عواملي را كه داراي بيشترين تاثير بر کاهش ترک خدمت را داشتند ، شناسايي شده است. پايايي جوابهاي بدست آمده با روش بازآزمايي مورد مطالعه قرار گرفته است.
در ادامه به منظور اولويت بندي عوامل شناسايي شده، از روش TOPSIS استفاده شده است.
برای این منظور پرسشنامه دوم جهت بررسي تاثير هر يك از شهرهای منتخب نسبت به شاخصهاي تعيين شده در اختيار نمونه آماري قرار گرفت و پس از جمع آوري و تلخيص داد ه ها، ماتريس تصميم گيري بدست آمد. در نهايت اولويت بندي عوامل با توجه به اوزان و اهميت هر يك از عوامل مشخص گرديده است. نتيجه اولويت بندي عوامل نشان مي دهد كه به ترتيب امنیت شغلی، انگیزه کسب موفقیت ، تعهد سازمانی بیشترین تاثیر در کاهش ترک خدمت کارکنان را داراست.
کلیدواژه ها: ترک خدمت، عوامل انگیزشی، TOPSIS
دسته: علوم انسانی, علوم تربیتی
برچسب: TOPSIS, عوامل انگیزشی, کلیدواژه ها: ترک خدمت